AK Parti'de olaylı gece!

AK Parti yönetim kurulu toplantısında İl Başkanı Kılıç ve İl Kadın Kolları Başkanı Hatipoğlu arasında Kaynarca Kadın Kolları Başkanı Kara'nın istifasıyla ilgili sürecin konuşulması sinirleri gerdi.

AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısı İl Başkanı Fevzi Kılıç başkanlığında yapıldı. Çalışmaların ele alındığı toplantıda, geçen hafta Kaynarca Kadın Kolları Başkanı Hatice Kara'nın istifasıyla ilgili süreç ele alındı.

Kılıç'ın, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu'na Kaynarca'da yaşanan süreçle ilgili neden bilgilendirme yapmadığını sorduğu öğrenildi.

Kılıç'ın olayı medyadan öğrendiklerini söylemesi üzerine sinirlerin gerildiği iddia edildi.

Kaynarca Kadın Kolları Başkanı ile ilgili kararın genel merkez tarafından verildiği gündeme gelirken, bu durum yönetim içinde daha da büyük krize neden olmuş.

Kılıç ve birkaç ismin konuyla ilgili, 'Bizim nasıl haberimiz olmaz.İl Yönetimi olandan bitenden neden haberdar edilmiyor. Kadın Kolları Genel Merkezi bir karar almış, keşke bunu bizimle de paylaşsaydınız' şeklindeki sitemkar sözler sarf ettiği ileri sürüldü ve iddiaya göre Hatipoğlu toplantıyı terk etti.

Olaylı toplantı sonrasında yönetim kurulu diğer gündem maddeleri üzerinde görüşmelerini yaparak toplantıyı sonlandırdı.// <![CDATA[ // ]]>

26 Eyl 2017 - 01:12 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.