Ak Parti İl Koordinatörü Milletvekili Keşir Pamukovadaydı..

Ak Parti Sakarya İl Koordinatörü Düzce Milletvekili Ayşe Keşir tanışmak için,Pamukova İlçe Teşkilatını ziyaret etti.. Keşir İlçe yöneticileri ve partililer ile tek tek görüşerek sorunları dinledi. ‘50+1 zorlu bir çıta’ dedi..

Ak Parti İl Koordinatörü Milletvekili Keşir Pamukovadaydı..
Ak Parti İl Koordinatörü Milletvekili Keşir Pamukovadaydı..
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Ak Parti Sakarya İl Koordinatörü Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, Pamukova Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Koordinatör Milletvekili Ayşe Keşir’i, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Akın, Gençlik Kolları Başkanı Hakan Ihlamur, Kadın Kolları Başkanı Sibel Bilal Koç, İlçe yönetimi, bazı mahalle muhtarları ve partililer karşıladı.

Keşir, “ Ben teşkilatlar ile genel merkez arasında köprüyüm..”

Sakarya İl Koordinatörlüğüne yeni atanan Milletvekili Ayşe Keşir, Pamukova’ya tanışmak için geldiğini, sorunları,şikayetleri olanları tek tek dinleyeceğini ifade ederek “ Ben yorum yapamam. Ben teşkilatların fotoğrafını çeker, sizlerin yorumlarını genel merkezimize iletirim. Kısacası bir köprüyüm “ dedi.

Keşir, “50+1 yeni çıtamız bu da zorlu bir çıta.. “

Keşir, Ak Parti Düzce Milletvekilliğinin yanı sıra, atandığı yeni görevinde muvaffak olmak için çalışacağını ifade ederek “ Yaşıma ve kiloma aldanmayın. Aslen Karadenizliyim, çalışmakla, koşturmakla ilgili hiçbir sorunum yok. Türkiye’nin 4 vilayeti hariç, kalan 77 vilayetinde seçim çalışması yaptım. Cumhurbaşkanımızın söylediği metal yorgunluğu Tüm Türkiye’ye söylenmiş bir şey, belirli teşkilatlara söylenmedi. Biz kendi çıtamızı kendimiz yükseltmez, kendimize hedefler koymazsak metal yorgunluğuna tamamen kapılırız. 50+1 yeni çıtamız bu da zorlu bir çıta. Her birimizin daha fazla emek ve çaba sarf etmesi gerekiyor. Teşkilatlarımızda bir yenilenme, bir tazelenme olacak kongre süreçlerinde “ dedi.

Koordinatör Milletvekili Keşir daha sonra Ak Parti İlçe yöneticileri ve partililer ile özel olarak teke tek görüştükten sonra İlçeden ayrıldı.

21 Ağu 2017 - 04:22 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.