Ak Parti Milletvekili Bilaloğlundan SMS desteği çağrısı..

Pamukova dan Ak Parti Milletvekilliği aday adayı olan Ali İhsan Bilaloğlu Pamukovalı hemşerilerinden ' Kimi milletvekili adayı' görmek istiyorsun SMS leri için destek istedi..

Ak Parti Milletvekili Bilaloğlundan SMS desteği çağrısı..
Haber albümü için resme tıklayın

Pamukova dan Ak Parti Milletvekili aday adayı olan ve Ankara'ya mülekata çağrıldıktan sonra Pamukova'ya dönen Ali İhsanoğlu, Pamukovalı hemşerilerinden cep telefonlarına gelen " Kimi Milletvekili adayı görmek istiyorsunuz?" mesajına, kendi adı ve soyadının yazılarak destek verilmesini isterken mesajın ücretsiz olduğunu belirtti.

Ak Parti Milletvekili aday adayı Ali İhsan Bilaloğlu, hizmet için yola çıktığını ifade ederek " Temayül yoklamasının ardından, Ankara da genel merkezimizde yapılan mülakata katıldık. Pamukovalı hemşerilerimiz cep telefonlarına gelen ve ücretsiz olan " Kimi Milletvekili görmek istiyorsunuz " mesajında benim adımı soyadımı yazarak destek vermelerini bekliyorum " dedi.

Dün tüm cep telefonu operatörlerinden çoğu vatandaşların cep telefonlarına " 24 Haziran Genel Seçimlerinde Sakarya Milletvekili olarak kimleri görmek istersiniz?" mesajı geldi.

10 May 2018 - 01:27 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.