AK Parti'nin yeni il başkanı Yunus Tever

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç'ın istifasıyla boşalan il başkanlığına Yunus Tever atandı.

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever oldu. 4 Adayın Ankara'ya çağırılmasıyla başlayan süreç az önce sona erdi ve Yunus Tever AK Parti Sakarya İl Başkanı oldu.

AK Parti'de Sakarya il başkanlığı mülakatı için Ankara'ya çağırılan Yunus Tever, Erkut Aşoğlu, Mehmet Yılmaz ve Ravda Keçeoğlu Yolcu bugün Recep Tayyip Erdoğan'la görüştü.

Görüşmenin ardından AK Parti Sakarya İl Başkanı olarak Yunus Tever ismi açıklandı.

Yunus Tever Kimdir?

1980 Adapazarı doğumlu.

İlk,orta ve lise öğrenimini Sakarya'da tamamladı.2002 yılında Doğuş Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin İşletme bölümünden mezun oldu.

2002 yılında askerlik görevini Eskişehir'de tamamladı.

2014 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde öğrenimine devam etmektedir. 2003 yılından bu yana Orman ürünleri alanında faaliyet gösteren aile şirketinde yöneticilik yapmaktadır.2009-2014 yılları arasında Adapazarı Belediye Meclis üyesi olarak görev yaptı.Belediye meclis üyeliği döneminde Plan-Bütçe, İmar ve Denetleme komisyonlarında görev aldı.2011 yılından bu yana MÜSİAD Sakarya Şubesi yönetim kurulu üyeliği, 2013 yılından bu yana Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeliği ve aynı zamanda Kaynarca mobilya ihtisas OSB müteşebbis heyet ve denetleme kurulu üyeliği görevlerini sürdürmektedir.Ekonomi İşlerden sorumlu il başkan yardımcısı olan Tever, ingilizce bilmektedir.Evli ve iki çocuk babasıdır.

27 Ara 2018 - 17:56 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.