SON DAKİKA! Ak Partinin Büyükşehir Adayı Ekrem Yüce..!

Ak Parti'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Salı günü açıklaması beklenen Sakarya Büyükşehir adayının Ekrem Yüce..

Ak Parti'nin Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Salı günü Ak Parti'nin grup toplantısında, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak.

Kritik toplantının bir gün öncesinde aday adaylığı başvurusunda bulunan ve ismi geçenlere, kendileri hakkındaki durum haber veriliyor.

Edinilen bilgiye göre Ak Parti'nin adayının Ekrem Yüce olacağı belirtliyor.

Genel Merkezin Ekrem Yüce'nin özgeçmiş bilgilerini istediği bildirildi.

Ekrem Yüce'nin ise bazı kaynakların iddia ettiği gibi Ankara Genel Merkezde değil, gelişmeleri Rize'de takip ettiği öğrenildi.// <![CDATA[ // ]]>

26 Kas 2018 - 12:24 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.