Akaryakıt yüklü TIR Kamyonete çarptı! 1 Ölü 5 yaralı!

Pamukova D-650 kara yolu Üçevler Mahallesinde akaryakıt yüklü TIR, arı kovanı taşıyan kamyonete çarptı. Kaza da kamyonet sürücü hayatını kaybederken 5 kişi yaralandı..

Kaza Saat: 04.15 sıralarında Pamukova Bilecik D-650 kara yolu Üçevler Mahallesinde meydana geldi. Pamukova İlçesi istikametinden Üçevler Mahallesine giden Necat Eryiğit’in kullandığı arı kovanı yüklü 54 RF… plakalı kamyonete aynı yöne giden Aydoğan M. kullandığı 43 AY .. dorse plakalı akaryakıt yüklü tanker çarptı.

Çarpmanın etkisi ile kamyonet yol kenarında bulunan evin duvarına çarparak dura bildi. Akaryakıt yüklü TIR ise yol kenarında bulunan Mahallenin elektrik trafosuna çarparak devrildi. Kaza sonrası kamyonette bulunan arı kovanları yol kenarına saçılırken, binlerce arı telef oldu.

Kaza sonrası olay yerine Sakarya Büyükşehir Belediyesi Pamukova İtfaiye Grup Amirliği kaza kırım ekipleri, SEDAŞ ekipleri ve 112 ambulanslar sevk edildi.

Kazada Kamyonet sürücüsü Necat Eryiğit yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, kamyonette yolcu olarak bulunan V. E., E. E yaralandı. Kaza sonrası TIR da sıkışan sürücü Aydoğan M. kaza kırım ekiplerinin bir saat süren çalışması sonrası sıkıştığı yerden yaralı olarak kurtarılırken, TIR da yolcu olarak bulunan Yasin M, Yusuf M. yaralandı.

Yaralılar olay 112 ambulanslar ile Pamukova İlçe Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan TIR sürücüsü Aydoğan M. Pamukova İlçe Hastanesindeki müdahalelerinin ardından Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildiler.

Kaza sonrası kamyonette bulunan arıların kovanlarından dışarı çıkması sonucu ekipler ve çevrede bulunan vatandaşlar zor anlar yaşadı. İtfaiye ekipleri TIR da bulunan akaryakıt’ın yanmaması için köpükleme çalışması yaparken, SEDAŞ ekipleri ise elektrik trafosuna gelen akımı keserek olası bir tehlikeyi önlediler.

Pamukova Bilecik yolu yaklaşık 1 saat ulaşıma kapalı kaldıktan sonra trafik akışı tek şeritten sağlandı.(Pamukova-Sakarya-DHA)

KAZA YERİNDEN GÖRÜNTÜLER:

26 May 2019 - 04:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.