Azize Çeroğlu CHP İl Kadın Kolları Başkanı oldu..

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığına tek aday olarak kongreye giden Pamukovalı Azize Çeroğlu seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları kongresi İnşaat Mühedisleri Odası binasında gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen kongreye tek aday olarak giden Pamukovalı Azize Çeroğlu seçildi.

Kongreye İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İl Başkanı Erdoğan Isır ve çok sayıda parti üyeleri katıldı.

Misafir olarak katılan Milletvekili Gülay Yedekçi, "Cumhuriyet Halk Partisinde siyaset yapmak çok kolay değil. Özellikle böyle ülkemizin zor koşullardan geçtiği dönemlerde hiç kolay değil. Ama biz hep umudu var ettik. Bundan sonrada umudu var edeceğiz. Samimiyetle ve cesaretle yaratılmaya çalışılan korku imparatorluğunun üzerine üzerine gideceğiz. Ve yüksek sesle diyeceğizki Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu sevgi cumhuriyeti korku imparatorluğunu yenicektir." dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç,"Öyle birlik ve beraberlik içerisinde olun ki çocuklarınızın önünüze şehit cenazesi olarak gelmemesi için. Öyle bir birlik ve beraberlik kurun ki Türkiye'de ne için suçlandığınızı bilmeden zindanlara atılmamak için, öyle birlik ve beraberlik kurun ki 1923'te kurulan Türkiye Cumhuriyeti'ni 2023 yılında artık bu Cumhuriyete ihtiyacımız yoktur diye başka birşeye evrimleştirmek için uğraşan siyasi partiyi veya onun başında olan diktatöre karşı dimdik ayakta durabilmek için." ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra 162 delegenin oy kullanmasıyla kongre sona erdi.

İl Yönetim Kurulu Asil Üyeleri

Ayşe Aydın, Nurcan Çamdağ, Yeşim Dalkan, Tülay Dayıbaş, Canan Karakaş, Sümer Şenol, Yenigül Şenyıldız, Huriye Toker, İlknur Türker, Sabiha Yurdakul

Yedek Üyeler

Nuriye Kara, Sevgi Çetiner, Hatice Ender, Vasfiye Dinç, Gülüzar Öztürk, Nisa Sezgin, Mücadiye Aşçıoğlu, Elif Tüfekçioğlu, Mine Eraş, Meftune Genç

Kurultay Delegeleri

Azize Çeroğlu, Gönül İrşi, Nevin Kuru Şeşen, Ayten Şentürk, Senem Yıldırım, Nuray Dikmen, Derya Ulubilen

26 Oca 2018 - 23:10 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.