Babasının yolunda.. Tekrar aday..

Pamukova Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Samet Atmaca 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde muhtarlığa tekrar aday olduğunu açıklayıp “ Çıraklık bitti ustalık dönemi için mahallemizin teveccühü ile adayım.”

Cumhuriyet Muhtarlığı görevini yürütürken Şubat vefat eden babası Muzaffer Atmaca’nın görevine talip olan ve 4 Haziran 2017 de yapılan muhtarlık seçiminde Cumhuriyet Mahallesi seçilen Pamukova’nın en geç muhtarı Samet Atmaca 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde tekrar aday olduğunu açıkladı.

Genç Muhtar Atmaca göreve geldiği 4 Haziran 2017 yılından bu yana her an mahalle sakinlerinin yanında olduğunu, mahalle sakinlerinin teveccühleri ile tekrar muhtar adayı olduğunu ifade ederek, “Çıraklık dönemi bitti ustalık dönemi için mahalle sakinlerimizin teveccühü ile 31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerde yeniden adayım. Yaklaşık 20 aylık muhtarlık dönemimde mahallemizin sorunlarını çözmek için çabaladık. Yarım kalan hizmetlerimizi tamamlamak istiyoruz. Allahın izni, mahallelilerimizin teveccühü ile 31 Mart akşamı Durmak yok hizmete devam demek istiyoruz “ dedi.

Pamukova’nın en genç muhtarı olan Samet Atmaca, göreve geldiğinden bu zamana kadar mahalle halkı ile iç içe olması, sorunlarına çare bulmak için çaba sarf etmesi ile mahalle sakinlerinin sevgisini kazanmıştı.

16 Oca 2019 - 21:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.