Başkan Keser’e Muhtarlar, STK’lar ve Vatandaşlardan tam destek..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Partinin Pamukova Belediye Başkan adayının Cevat Keser olduğunu açıklaması sonrası, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinden Keser’e destek geldi..

13 Mart’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Partinin Sakarya İlçe Belediye Başkanlarını açıklamasının ardından yeniden aday gösterilen Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Muhtarlar, STK lar, Spor Kulüpleri ve vatandaşlardan destek yağıyor..

Pamukova Muhtarlar Derneği ile 31 muhtar, sivil toplum kuruluşları ve spor kulübü temsilcileri Başkan Cevat Keser’i ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Keser’e 31 Mart 2019 da yapılacak yerel seçimlerde tam destek vereceklerini açıklayan, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve spor kulüplerinin temsilcileri, Başkan Keser’i makamında ziyaret ederek, kendisini 31 Mart yerel seçimlerinde yüzde yetmiş oy oranı ile yeniden belediye başkanı seçeceklerini söylediler.

Başkan Keser ile görüşmek için uzun kuyruklar oluştu..

Muhtarlar, STK’lar ve Spor kulüpleri yöneticilerin yanı sıra İlçe belediyesine akın eden binlerce vatandaş, Başkan Keser’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak yerel seçimlerde destek sözü verdi. Adaylığının açıklanması sonrası tatil günleri hariç belediyeye akın akın gelen vatandaşlar Başkan Keser’e hayırlı olsun dileklerini iletmek için uzun uzun kuyruklar oluşturdu.

Keser, “ Canı gönülden teşekkür ediyorum..”

Pamukova Belediye Başkanı ve adayı Cevat Keser, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanının tensipleriyle yeniden Pamukova ve Köylerine yeniden hizmet etme imkanı verilmesi nedeni ile Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Örgütleri, Amatör Spor Kulüpleri, sporcular ve Pamukovalı hemşerilerinin duydukları memnuniyetle adeta belediye’ye akın ettiklerini ifade ederek, “ 31 Mart yerel seçimlerinde yanımızda olduklarının sözünü vererek %70 oy hedefi koydular. Rabbim bu sevgi ve bu destek karşısında bizleri mahcup etmesin. Bu vesileyle desteklerini bildiren tüm Mahalle Muhtarlarımıza, STK Başkan ve üyelerine, Amatör spor Kulübü Başkan, yöneticileri, sporcularına ve destek için belediyemizi hınca hınç dolduran tüm vatandaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.DURMAK YOK PAMUKOVA ve KÖYLERİNE HİZMET ETMEYE DEVAM “ dedi.

Başkan Keser’e vatandaşların ziyaretlerinin ve destek mesajlarının her geçen gün artığı ifade edildi.

22 Oca 2019 - 14:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.