Başkan Toçoğlu ve Ak Parti Milletvekilleri Pamukova daydı..

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Ak Parti Sakarya Milletvekilleri Kazimiye Mahallesinde kıldıkları Cuma namazı sonrası Akçay barajında incelemelerde bulundular..

Başkan Toçoğlu ve Ak  Parti Milletvekilleri Pamukova daydı..
Başkan Toçoğlu ve Ak  Parti Milletvekilleri Pamukova daydı..
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti Sakarya Milletvekilleri, Şaban Dişli, Ayhan Sefer Üstün, Recep Uncuoğlu ve Ali İhsan Yavuz ile SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Cuma namazını Kazımiye Mahallesi caminde kıldılar. Başkan Toçoğlu ve Milletvekillerini Ak Parti İlçe Kazımiye Mahallesinde Başkanı Fatih Akın, yönetim kurulu üyeleri ve Mahalle Muhtarı Kazimiye Muhtarı Sabri Avcı karşıladı.

Cuma namazı öncesi Mahalle sakinleri, Mahalle Muhtarı Sabri Avcı ve İlçe Başkanı Fatih Akın ile bir süre sohbet eden Başkan Toçoğlu ve Ak Parti Milletvekilleri, Cuma namazı sonrası Eskiyayla Akçay Barajında incelemelerde bulundular.

19 Ağu 2017 - 01:02 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.