‘Bizden bu kadar’ deyip başkan ve yönetim topluca istifa etti..!

Sakarya 1.Amatör Kümede Pamukova’yı başarılı bir şekilde temsil eden Şeyhvarmazsporda istifa depremi yaşandı.. Başkan Tanju Çelik ve yönetim kurulu görevlerinden istifa etti..

Sakarya 1. Amatör Kümede Pamukova’yı başarılı bir şekilde temsil eden Şeyhvarmazspor da 7 yıldır Kulüp Başkanlığı yapan Tanju Çelik ve yönetim kurulu üyeleri “ Bizden bu kadar “ diyerek görevlerinden istifa ettiler.

Sakarya 1. Amatör Küme de liglerin başlamasına sayılı günler kala, maddi bakımdan sıkıntılar yaşayan Şeyhvarmazspor da 7 yıldan bu yana Kulüp Başkanlığı görevini başarı ile sürdüren Tanju Çelik, Başkan Yardımcısı Uğur Oral, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Özdemir, Emrah Çam ve Volkan Uzun görevlerinden istifa ettiler.

Şeyhvarmazspor da yaşanan bu şok istifalarının ardından, 7 yıldan bu yana Kulüp Başkanlığı görevini sürdüren Tanju Çelik, “ Şeyhvarmazsporumuzun bu günlere gelmesini sağlayan Pamukova esnaflarımıza ve bu zamana kadar desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. Bu güne kadar dayanabildik. Bizden bu kadar “ dedi.

Şeyhvarmazspor da başkan ve yönetim kurulunun topluca istifa etmesi spor kamu oyunda şok etkisi yaratırken, istifa eden Şeyhvarmazspor yönetimi geçtiğimiz hafta yaşanan maddi ve manevi nedenlerden dolayı ligden çekilebileceklerini açıklamışlardı.

22 Eyl 2016 - 21:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.