CHP den Gaziler Günü ve Yeni Eğitim Öğretim dönemi mesajı..

CHP Pamukova İlçe Başkanı Ali Teke 19 Eylül Gaziler Günü ve Yeni Eğitim Öğretim Dönemi dolayısı ile mesaj yayımladı..

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Teke 19 Eylül Gaziler Günü ve Yeni Eğitim Öğretim Dönemi nedeni ile yayınladığı mesajlarda şu ifadelere yer verdi.

“ Yüce milletimiz, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca birlik ve beraberlik içinde tüm zorluklara göğüs germiş gerektiğinde canını vermekten çekinmeyip, milletimizin daima büyük zaferlere ulaşmasını, hür ve bağımsız yaşamasını sağlamıştır. Bu nedenle gazilerimiz bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleridir.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’e Gazi veMareşal unvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Günü’nü kutluyor, Ülkemiz topraklarına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, ulusal kahramanlığımızın simgesi şehitlerimizi saygıyla, gazilerimizi şükranla anıyor, ebediyete intikal etmiş gazilerimize rahmet, aramızda bulunanlara huzur, sağlık ve mutluluk diliyorum."

Aydınlık geleceğimizi çocuklarımız kuracaktır.

“ Çağdaş ve demokratik Türkiye’nin varlığına katkısı olacak, fedakar velilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm öğrencilerimize 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının hayırlı ve başarılı olmasını dilerim”

Ali Teke

CHP İlçe Başkanı

19 Eyl 2016 - 21:37 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.