CHP den Tıp Bayramı Kutlaması..

CHP Pamukova İlçe Başkanı Nail Türkmengil'den 14 Mart Tıp Bayramı kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Nail Türkmengil " 14 Mart Tıp Bayramı " dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

CHP İlçe Başkanı Türkmengil'in Kutlama mesajı;

" Cumhuriyetin ilanından sonra ülkemizde sağlık eğitimi ve hizmetleri yaygınlaştırılmıştır.Hiç kuşkusuz ki bu alanda doktorlarımızın fedakarlıkları ve meslek aşkları sayesinde insanın yaşam kalitesini yükseltmede ve hastalarını sağlığına kavuşturmak adına kutsal saydığımız önemli zor bir görevi üstlenmişlerdir.Sağlık alanında gece gündüz her yerde her koşulda büyük özveri ile görev yapan kendisini ‘’insana hizmet‘’ ilkesine adamış doktorların ve sağlık personelinin insanları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturma çabasını ve aynı zamandasağlıklıolan insanların sağlığını koruma çabasını takdir ediyoruz. Sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın tıp bayramını Cumhuriyet Halk Partisi olarak en içten duygularımızla kutluyor saygılar sunuyoruz.

İnsanlığa nitelikli yaşam sunmayı ilke edinen, bizlerin dahasağlıklıve daha mutlu bir hayat sürmesi için en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalışan tüm sağlık personelinin 14MartTıp Bayramını kutlar, bu mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederiz."

Nail Türkmengil

CHP İlçe Başkanı

14 Mar 2013 - 22:01 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.