CHP ve İYİ Parti; “ Pamukova da çatı adayı yoktur Millet İttifakı vardır..”

Pamukova CHP İlçe Başkanı Ali Teke ve İYİ Parti İlçe Başkanı Kemalettin Yörük ortak bir açıklama yaparak , Pamukova da Millet İttifakının aday çıkaracağını başka bir oluşuma destek olmayacaklarını açıkladılar..

Pamukova Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Teke ve İYİ Parti İlçe Başkanı Kemalettin Yörük yaptıkları açıklamada, CHP ve İYİ Partinin Millet İttifakı ile Pamukova da CHP veya İYİ Parti bayrağı altında bir belediye başkan adayı çıkaracağını, çatı adayı diye bir oluşuma destek vermeyeceklerini açıkladılar.

"Pamukova da CHP ve İYİ Partinin içinde olduğu Millet İttifakı vardır.."

CHP İlçe Başkanı Teke ve İYİ Parti İlçe Başkanı Yörük, “ Pamukova da CHP ve İYİ Parti arasında Millet İttifakı kuruldu. CHP bayrağı altında çıkacak adaya İYİ Parti destek vercek, İYİ Parti bayrağı altında aday çıkarsa CHP destek verecek. CHP ve İYİ Parti Pamukova da bunun dışında hiçbir siyasi oluşuma ve partiye destek vermeyecektir. Pamukova da Millet İttifakı vardır, çatı adayı diye bir aday yoktur. Kamuoyunu bu şekilde yönlendirenler yanlış yönlendirmektedir. Tekrar söylüyoruz Pamukova da CHP ve İYİ Partinin birlikte ittifak yaptıkları Millet İttifakı vardır başka bir ittifak yoktur” açıklamasını yaptılar.

" CHP veya İYİ Parti bayrağı altında bir belediye başkan adayı çıkarcağız.."

CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanları aday belirleme noktasında çalışmalarının son noktaya geldiğini kısa zaman içinde Pamukova da CHP veya İYİ Parti bayrağı altında bir belediye başkan adayını birlikte açıklayacaklarını ifade ettiler.

16 Oca 2019 - 13:37 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.