Doğu Marmara'nın en büyüğü Urgancıoğlu yapı market açılıyor

Tarımdan,sanayiye,yapıdan, endüstriye aradığınız her şeyi bulabileceğiniz Doğu Marmara’nın en büyük yapı marketi Urgancıoğlu 55 bin kalem malzeme ile açılıyor. Açılışta ise

1978 Yılından bu yana Pamukova'nın hırdavat ve nalburiye sektöründeki dev markası ''Urgancıoğlu'' Fatih caddesi D-650 karayolu üzerinde kurduğu 6000 metrekarelik dev yapı market ile tarımdan, sanayiye, yapıdan, endüstriye aradığınız her şeyi bulabileceğiniz, Urgancıoğlu yapı market, "Aradığınız Her Şey'' Sloganıyla 12 Temmuz Cuma günbü Saat:14.00 da açılıyor. Urgancıoğlu yapı marketin açılışına çelenk ve çiçek göndermek isteyenlerden şirket yetkililerin bir ricası var. Şirket yetilileri "Açılışa çiçek ve çelenk gönderecek dostlarımız mümkünse bölgemizin tanıtımına ve kalkınmasına katkı sunan PAYDER derneğine bağıştsa bulunarak kalıcı fayda sağlayabilirler. Dostlarımıza ve davetlilerimize anlayışları için teşekkürler" dediler.1978 yılında başladığı ticari hayatını günümüze değin başarılarla süsleyen Urgancıoğlu Torna Tesviye Atölyesi ile çıktığıbu yolda otomotiv yedek parçaları, tarımsal sulama sistemleri ve en son olarak lastik grublarıyla bölgesel olarak yaklaşık 55.000 kalem malzemeyi Pamukova ve tüm bölgeye sunan köklü bir şirket olarak dikkatleri çekiyor.

Sakarya da Erenler şubesi ile yaklaşık 40 kişiyi ihtistam eden Urgancıoğlu Limitede Şirketi 1978 yılında başladığı ticari hayatını günümüze değin başarılarla süsleyen Urgancıoğlu Torna Tesviye Atölyesi ile çıktığıbu yolda otomotiv yedek parçaları, tarımsal sulama sistemleri ve en son olarak lastik grublarıyla bölgesel olarak yaklaşık 55.000 kalem malzemeyi Pamukova ve tüm bölgeye sunan köklü bir şirket olarak dikkatleri çekiyor.

Koşulsuz tüketici memnuniyetinin ötesinde organize yapısıyla, dünya şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Urgancıoğlu Limitet Şirketi büyük bir projeyi daha hayata geçirmenin haklı gururnu yaşıyor.

Pamukova'da açılacak bölgenin en büyük yapı marketi ile başta Sakarya olmak üzere komşu illerinde büyük bir eksikliğini gidermeyi hedefleyen Urgancıoğlu Limitet Şirketi 12 Temmuz Cuma Günü bu büyük marketin açılışı festival havasında yapılacak.

Urgancıoğlu Yapı Market, başta Pamukova'nın tarımsal ürünler ve otomotiv ambalaj sektörlerinden sonra Bölge genelinde son dönemde gelişen hırdavat, nalburiye, elektrik, seramik sektörleriyle sektörüne yeni bir ivme kazandırarak, dev markaları uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturacak.

Açılışa Pamukova’nın yanı sıra tüm Sakarya ve bölge illerden davetlilerin gelmesi bekleniyor. Şirket yetkilileri açılışa tüm bölge halkının davetli olduğunu söyedi. Çelenk ve çiçek göndermek isteyenler, çiçek ve çelenk paralarını Payder'in hesaplarına bağış olarak gönderebilecekler. Bu sayede Pamukova’nın kalkınmasına ve tanıtımına büyük katkı sağlayan Payder Derneğine destek vermiş olacaklar.

Payder Derneği Hesap Numaraları ise şöyle: Ziraat Bankası iban: TR600001000549824703395001

07 Tem 2019 - 21:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.