Dumansız Mangal Projesi ile birinci oldu..

Pamukova Akhisar Anadolu Lisesi 9/E sınıfı öğrencisi Hasan Tahsin Eren Toyota Teknik Proje yarışmasında 15 proje arasında birinci oldu..

Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye işbirliği ile düzenlenen Teknik Proje Yarışmasında Çevre Tasarım Lise kategorisinde Pamukova Akhisar Anadolu Lisesi öğrencisi olan 9 /E sınıfından Hasan Tahsin Eren “Dumansız Mangal Projesi” ile birinciliği elde etti.

Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen organizasyonda bu yıl çevre tasarım ve otomasyon kategorilerinde toplamda 130 proje yarıştı. Tansu Çiller Ticaret Meslek Lisesi salonlarında yapılan ödül törenine Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Necdet Şentürk ve Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve diğer yetkililer katıldı.

Bu yıl lise ve ortaokul öğrencilerinin hazırladığı 12 proje, çevre tasarım ile otomasyon kategorilerinde ödüllendirildi. Çevre Tasarım Lise kategorisinde Pamukova Akhisar Anadolu Lisesi öğrencisi olan 9 /E sınıfından Hasan Tahsin Eren dumansız mangal projesi ile birlikte 15 projenin arasından 1. Oldu. Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş standı özellikle ziyaret ederek genç öğrencinin projesiyle ilgilenerek kendisine ve Danışman Öğretmen Köksal Demir’e başarılarının devamını diledi.

07 May 2019 - 11:09 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.