Eşi ve Pamukovalı Doç.Dr onu hayata bağladı..

Pamukova Üçevler Mahallesinden Mehmet Ay, Pamukovalı Doç.Dr. Mehmet Tokaç’ın yaptığı organ nakli ameliyatı ile hayat tekrar merhaba dedi..

Uzun süredir böbrek rahatsızlığı çeken Pamukova Üçevler Mahallesinden Mehmet Ay, eşinin vediği böbrek ile hayata merhaba derken, organ nakli ameliyatını ise Pamukova Pınarlı-Bacı Mahallesinden Doçent Doktor Mehmet Tokaç gerçekleştirdi.

İstanbul Başakşehir Lİv Hospital da gerçekleşen ameliyat sonrası hayata tekrar merhaba diyen Mehmet Ay, Pamukovalı DoçDr. Mehmet Tokaç’a teşekkür etti.

Pamukovalı Doç.Dr. Mehmet Tokaç, Karaciğer ve Pankreas nakillerinide gerçekleştirdiklerini, organ naklinin önemli olduğunu vurgulayıp, “ Hemşerimiz Mehmet Ay’ın hastanemizde kontrol ve bakımları devam ediyor. Tüm hemşerilerimize elimizden gelen yardımı yapmaya her zaman hazırız “ dedi.

24 Oca 2019 - 22:50 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Necati ay - Ay ailesi olarak çok değerli pamukovanın sevilen vede başarıları ile tanınan sayın Mehmet TOKAÇ hocamıza ekipteki tüm hocalarımıza ve İstanbul İstinye üniversitesi hemşire ve personellerine ayrı ayrı teşekkür ederiz ALLAH sizleri başımızdan eksik etmesin

Yanıtla . 2Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 22:50