Fatmahanım da öğretmen, öğrenci ve veliler kahvaltıda buluştu..

Pamukova Fatmahanım İlk Okulunda uyum programı kapsamında 1. Sının öğretmenleri, öğrenciler ve veliler okul bahçesinde kahvaltıda bir araya geldiler..

Pamukova Fatmahanım İlkokulunda 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı “ Uyum Programı “ 10 Eylül 2018 günü Pazartesi günü başladı.

Büyük bir heyecan ile sabahın erken saatlerinde okula gelen veli ve öğrenciler okul idaresi ile sınıf öğretmenleri tarafından karşılandılar.

Öğrenciler öğretmenleri ve arkadaşları ile birlikte okulu tanırken, okul hakkında genel olarak bilgilendirilerek uyum programı kapsamında farklı etkinliklere katıldılar.

Uyum Programı kapsamında 1. Sınıf öğretmenleri, öğrencileri ve velileri okul bahçesinde kahvaltıda bir araya geldiler. Velilerin, öğrencilerin , öğretmenlerin hep birlikte yaptığı kahvaltı sıcak ve samimi bir ortamda geçerken, öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin kısa zamanda kaynaşması ise dikkat çekti.

Pamukova Fatmahanım İlkokulu idaresi, bu tür etkinliklerin sadece okula uyum sürecinde değil, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı boyunca sık sık yapılacağını vurguladılar.

14 Eyl 2018 - 13:18 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.