Geyve de alevli gece..

Geyve ilçesinde samanlıkta çıkan ve caminin çatısına sıçrayan yangın itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü..

Geyve de alevli gece..
Geyve de alevli gece..
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Geyve İlçesi Belpınarı Mahallesi'nde dün gece 02.00 sıralarında bir samanlıkta nedeni belirsiz bir şekilde yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyüp tüm samanlığı saran alevler bitişikte bulunan Belpınarı Camii'nin çatısına sıçradı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler olay yerine kısa süre içinde gelerek yangına müdahale etti.

Metrelerce yükselen alevler ekiplerce uzun uğraşlar sonucu söndürüldü. Yangın sonucu 20 ton saman ve caminin çatı bölgesi kül olurken, bir ev de yangından zarar gördü.

Kundaklama şüphesi üzerinde duran jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

// <![CDATA[ // ]]>

22 Eki 2017 - 18:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.