Geyve de 70'lik dede ve ailesinden işçilere öldüresiye dayak..!

Geyve de cami yapımı için kamu kurumu inşaatından malzeme çaldığı iddia edilen 70 yaşındaki dede ve ailesi, malzemeyi geri almak isteyen taşeron firma çalışanlarını ellerinde demir çubuk ve testerelerle öldüresiye böyle dövdü

Olay, Geyve içesi Orhaniye Mahallesi'nde geçtiğimiz gün gündüz saatlerinde yaşandı. Sakarya Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müğdürlüğü tarafından Geyve, Pamukova ve Taraklı ilçelerine hizmet vermek için yapılan Geyve Sosyal Hizmet Merkezi'nin yapımına bir süre önce başlanmıştı.

İşi alan taşeron firma, binayı neredeyse tamamen bitirdi ancak son dönemlerinde hırsızlık şoku yaşadı. İnşaattaki yutong, kum, palet gibi malzemelerin çalındığını fark eden inşaatçılar olayın peşine düştü. Malzemeleri kurumun arkasında bulunan cami inşaatında görevli 70 yaşındaki S.B'nin cami yapımı için çaldığını öne süren çalışanlar durumu polise bildirdi.

Bunun üzerine çalınan malzemeleri almak için S.B'nin evine giden firma görevlileri, evin önündeki malzemenin bir kısmını geri aldı. Aradan sadece dakikalar geçmesinden sonra S.B isimli yşalı adam ve ailesi, kamu binasının yapıldığı inşaat alanına giderek çalışanlara saldırdı. Şansiye sorumlusu M.İ ve yanındaki çalışanı inşaattaki bir odaya sokan saldırganlar, ellerinde testereler ve demir çubuklarla dehşet saçtı.

Firma çalışanlarını burada öldüresiye döven saldırganlar, daha sonra olay yerinden ayrıldı. Bu anlar inşaattaki güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülendi. Darp edilen çalışanlar polise giderek şikayetçi oldular. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.(Geyve-Sakarya-DHA)

O ANLAR

08 Şub 2019 - 13:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.