Hani Hastane Güçlendiriliyordu ? Yatan Hasta Geyve’ye..!

Pamukova İlçe Hastanesi Kapanıyor haberine yalanlama gelmiş, ‘ Güçlendirmeyi düşünüyor ‘ denmişti ama İlçe hastanesi yatışı yapılacak hastaları kabul etmeyip Geyve’ye sevk ediyor..HABERİN DETAYI

Pamukova İlçe Hastanesinin kapanacağı sadece acil bölümünün açık kalacağı diğer hastaların Geyve Devlet Hastanesine yönlendirileceği yönünde yerel medyada çıkan haberlere Kamu Hastaneleri Genel Sekreterin Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam den yalanlama gelmiş ve daha çok hastaneleri güçlendirme çalışmalarının yürütüldüğünü belirterek,"Biz oraları, hatta bugün için görüşümüz o; güçlendirmeye çalışıyoruz. Vatandaş merkeze gelme ihtiyacı hissetmesin. Gelmeden sorunu çözmüş olsun." ifadelerini kullanmıştı.

Yapılan bu açıklamadan birkaç gün sonra Pamukova İlçe Hastanesinde rahatsızlığı nedeni ile doktorlar tarafından hastaneye yatışı yapılması gereken hastalar, Pamukova İlçe Hastanesinden Geyve Devlet Hastanesine sevk edilmeye başlandı.

Yaklaşık 40 yatak kapasiteli Pamukova İlçe Hastanesinde daha önce doktorlar tarafından hastanede tedavi altına alınan hastalar, Pamukova İlçe Hastanesine yatışı yapılıp tedavi altına alınıyordu.

Pamukova İlçe Hastanesinde son günlerde hayata geçen uygulama ile Pamukova İlçe Hastanesi yatış yapacak hastaları kabul etmeyip Geyve Devlet Hastanesine sevk etmeye başladı.

12 Tem 2014 - 01:39 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.

09

- bizi geyveye gönderdiler, yenimi duydunuz siz, geyveye bağlandık haberiniz yok mu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 01:39
07

- pomukovamızı geyveden özal kurtarmıştı akp ve onun yandaşları demirel zihniyetine devam ediyor 70li yıllarda pomukovamız ilçe olsun diye pomukovadan ankaraya giden meçlis üyelerini bunların içinde cavatın bobası ahmet keserde dahil meclisten dışarı attıran demirel zihniyetini şimdide akp devam ettiriyor şaban dişli denilen zat esas doğru yolistanbul teşkilatını kurucularındandır iktidarı arkasına alıp güçlendik deyen cavat kendisi güçlendi pomukovada bulunan bütün kuruluşlar cavata sormadan kimseyi işe almıyorlar başbakan da meydanlarsa bağırıyor vesayetlerden kurtulduk diye pomuk ovada cavat şaban dişli incileri vesayeti devam ediyor vatandaşı kendilerine muhtaç ediyorlargelen fabrikaları geri çeviriyor cavat millet bana muhtaç kalsınlar diye inşallah 2015 seçimlerinde diğer partiler gibi akpde dağılır gider pomukovanın böyle pısırık halkı olduğu müddetçe dışarıdan gelenler bizi böyle kendilerine köle yaparlar daha iyi günlerimiz pomukovayı kimler bu hale getirdiyse allah onların belasını verir inşallah dışarıdan gelenlere bizi muhtaç ettiler siyasiler seçim zamanı dışarıdan gelenlere hizmet etme yarışındalar nasıl olsa bunlar enayi manavlar sürünmeye devam ismail çetintaş bu yorumu sansürleme lütfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 01:39
05

- aman haberi cevat abim duynasın hemen meclis üyelerini toplar soluğu yenihaber gazetesinde alır olmaz öyle şey der hemen ertesi gün hastaneye yatışlar başlar.hadi cevat abi topla meclis üyelerini istikamet yenihaber gazetesi.yandaş çocuğuda al yanına belki yenihaber gazetesinden haberciliği öğrenir. Hadi yolunuz açık gazanız mübarek olsun :))))

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 01:39
04

- ...istermisiniz bu haber sonrası,cevat keser numaradan hasta olsun ve pamukova devlet hastanesine yatışını yaptırsın...böylelilkle hem şaban abisini,hem kendisini hem akp yi savunmuş olur...hem de şark kurnazlığı ile haberi tekzip etmiş olur...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 01:39
03

- hasta yatmama nedeni uzm dr izinli olduğundan p.ova halkı bu şekilde dedikodu yapmaya devam etsin ileride sağlık ocaklarınıda bulabileceklermi bakalım bazı kişilerin ağzına bal oluyor bu haberler bu edikoduları bitirelim artık p.ovalılar yaratıcı olalım icrat yapalım uyan uyan uyan p.ova uyuduğun yeter artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 01:39
02

- hastane kapanırsa  kına yakarsınız ulan ne cazgır adamlarsınız ya icraat yapında hastaneyi geliştirin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 01:39
01

- ...........................manavı lazımı var ne ayrım yapıyonn ısmaıl cetıntas bunuda yayınlamazsan adam degılsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Temmuz 01:39