İlk zille beraber üç yeni okul hizmete girdi..

Pamukova da 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı dün İlköğretim haftası kutlamaları ve çalan ilk zille başlarken, çalan ilk zille birlikte üç yeni okulda hizmete girdi..

2018-2019 eğitim öğretim yılı Pamukova da Akhisar Anadolu Lisesi, Ertuğrul Gazi Ortaokulu ile Pamukova İmam Hatip Ortaokulu’nun (Erkek bölümü) okulun ilk defa hizmete girmesi ve İlköğretim Haftası kutlamaları ile başladı.

Pamukova da 2018-2019 yeni eğitim öğretim yılı, İlk öğretim Haftası kutlaması Demokrasi Meydanında İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir’in Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Törene Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, Okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Atatürk anıtına çelenk sunulması sonrası saygı duruşu ve İstiklal Marşının okundu.

İlköğretim haftası kutlamaları Pamukova Elbirlik Okulunda düzenlenen programla devam etti. Programa Pamukova Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Demir, İlçe Müftüsü Celil Şimşek, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Engin Pınarbaş, Saadet Partisi Teşkilat Başkanı Ahmet Şen, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Kutlama programına ev sahipliği yapan Elbirlik Okulu müdürü Mahmut Sami Tuncal günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapmasının ardından öğrenciler şiirler okuyup, hazırladıkları gösterileri sergilediler.

Kutlama programı Kaymakam Recai Karal, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz’ın geçtiğimiz yıl çeşitli branşlarda dereceye giren öğrencilere hediyelerinin verilmesinin ardından son bulurken, Kaymakam Karal tören sonrası Elbirlik Okuluda, Okul müdürleri ile bir araya gelip yeni eğitim ve öğretim yılını kutladı.

18 Eyl 2018 - 01:51 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.