İşte Saadet Partisinin Meclis Üyesi adayları..

Pamukova Saadet Partisinin 31 Mart Yerel seçimlerindeki Belediye Meclis Üyesi adaylarının listesi belli oldu. İşte liste..

Pamukova Saadet Partisi Güven Övün'ü Belediye Başkan adayı gösterdikten sonra bu gün Belediye Meclis Üyesi adayları da belli oldu.

Lisetede eski Ak Parti İlçe Başkanlarından Hüseyin Şen kontenjan dan aday olurken, yine eski Ak Parti İlçe Başkanı Muhittin Akın ikinci sırada yer aldı. Birinci sırada ise Saadet Partisi Teşkilat Başkanı Ahmet Şen yer aldı. Eski Ak Parti Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan'ın damadı İbrahim Yıldır ise kontenjan ikinci sırada yer aldı. Her dönem Saadet Partisi için özveri ile çalışan Musa Atmaca ise 3'üncü sırada yer aldı.

İşte Saadet Partisinin Belediye Meclis Üyesi adaylarının sıralması:

1- Ahmet Şen

2- Muhittin Akın

3- Musa Atmaca

4- Rasim Akengin

5- Metin Işık

6- Osman Salih

7- Hayati Kars

8- Mustafa Ün

9- Yücel Erol

10- Neriman Öztürk

11- Mehmet Kiraz

12- Zehra Şenol

13- Nihat Pehlivan

Kontenjan:

1- Hüseyin Şen

2- İbrahim Yıldız

19 Şub 2019 - 13:38 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.