İYİ Parti'de Başvurular 1 Aralık'ta Başlıyor

İYİ Parti'de yerel seçim süreci 1 Aralık'ta başlıyor. Aday adaylığı başvuruları 1-15 Aralık tarihleri arasında yapılacak.

İyi Parti'de aday adaylığı süreci başlıyor. İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan yaptığı açıklamada, 1 Aralık ila 15 Aralık tarihlerinde aday adaylığı başvurularını alacakların söyledi. Kılıçaslan, Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı başvurularının Genel Merkez'e, İlçe Belediye Başkan aday adaylığı başvurularının İl Başkanlığına, Meclis Üyeliği Aday adaylığı başvurularının ise İlçe Başkanlıklarına yapılacağını açıkladı.

SÜRPRİZLER OLABİLİR

p>Olağanüstü Genel Kurul'un ardından teşkilatlanma çalışmalarını büyük oranda tamamladıklarını ve kısa süre içerisinde yerel seçimlere hazır hale geldiklerini belirten Kılıçaslan, "Milletimiz girdiği daha ilk seçimde bizleri TBMM'ne sokarak, kendilerinin sesi olma görevini bizlere verdi. Her türlü engellemelere rağmen partimizin, yerel seçimlerde de milletimizden büyük teveccüh göreceğine eminiz. Adaylarımız ile ilgili de sürpriz isimler olabilir." diye konuştu.

MİLLET KURTULMAK İSTİYOR

Sakarya'daki Belediye Başkanlarına büyük tepki olduğunu da vurgulayan Kılıçaslan, "Bugüne kadar onun bunun hatırı ile oy toplayan belediyelere bugün büyük tepki var. Belediye Başkanlarından memnun olmayanların oranı yüzde 90'lar seviyesinde. Araştırmalardan gördüğümüz üzere bu seçimde hatır-gönül işleri artık bir tarafa bırakılacak. Milletimiz bu hizmet üretemeyen kadrolardan artık kurtulmak istiyor. Milletimiz değişim istiyor. Değişimin öncülüğünü İYİ Parti yapacak." Dedi.

BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR

Adaylarla ilgili beklentilerini sıralayan İYİ Parti İl Başkanı Kılıçaslan, "Vatanımızın ve Milletimizin değerlerine saygılı, Sakarya'mızı iyi bilen, kişisel birikimi ile hizmet edebileceğine inanacağımız, herkesi kucaklayabilecek, makamları hizmet aracı olarak görüp güç zehirlenmesine kapılmayacak herkesin, başımızın üzerinde yerleri var. Sakarya'nın değişime ihtiyacı var. Mental olarak bitmiş başkan, adaylar veya partilere ihtiyacı artık kalmadı. Binbirgece masalları dinlemek istemiyoruz artık. Değişimi iyi ve cesur insanlar yapar. Ve bunun adresi de İYİ Parti'dir.." şeklinde konuştu..

09 Kas 2018 - 01:03 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.