Jandarma ve Polis'den Ortaklaşa Bayram Uygulaması.

Adapazarı, Arifiye, Geyve, Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığı ve Pamukova Trafik Bölge Amirliği ekiplerince ortaklaşa D-650 kara yolunda düzenlenen Trafik ve asayiş uygulaması kontrolü yapıldı.

Pamukova ilçe Jandarma Komutanlığı önünde Geyve, Arifiye, Pamukova İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Ekiplerinin yanı sıra Adapazarı İlçe Jandarma Trafik Timi ve Bölge trafik ekiplerince bayram öncesi trafik yoğunluğu olacağından dolayı, vatandaşların güvenliğini sağlamak ve olası kazaları önlemek amacıyla Pamukova ilçe girişinde asayiş ve trafik uygulaması başlattı. Başlatılan uygulamada vatandaşların can güvenliğinin sağlanması ve araç sürücülerinin dikkatli olmaları hedeflendi.

Adapazarı İlçe Jandarma Trafik Tim Komutanı Murat Karahan ‘’Öncelikle vatandaşlarımızın yaklaşan Kurban Bayramını Kutlarken,Sürücülerin uykusuz yorgun, alkollü, araç kulanmamaları, sürücülerin ve yolcuların emniyet kemeri takmaları konusunda ve diğer trafik kuralları konusunda uyardıklarını’’ ifade etti.

Polis ve jandarma ekiplerince durdurulan araçlarda bulunan vatandaşlara GBT sorgulaması yapıldı. Araçların bagajları tek tek kontrol edildi. Kusurlu görülen sürücülere cezai işlem uygulandı. Toplam 180 aracın durdurulduğu uygulama vatandaşlar arasında da bayram öncesinde memnuniyetle karşılandı.

(Haber: Levent Tüysüz)

18 Ağu 2018 - 00:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.