Kazımiye'deki hıdrellez pilavında renkli görüntüler vardı..

Pamukova Kazımiye Mahallesinde her sene geleneksel olarak düzenlenen Hıdrellez Pilavına bu senede ilgi bir hayli yoğundu. Pilav renkli görüntülere sahne oldu..

Pamukova Kazımiye Mahallesinde, Mahalle Muhtarlığı ve Mahalle sakinlerince her yıl geleneksel olarak düzenlenen hıdrellez pilavına çevre köy ve İlçelerden gelen yüzlerce davetli katıldı.

14 kazan pilav, 7 kazan irmik helvası, binlerce ayran ve yufkanın ikram edildiği hıdrellez pilavı öncesi Kazımiye Mahallesi camisinde öğle namazında Mevlit-i Şerif ve Kur’an-ı kerim okundu.

Öğle namazı sonrası mahalle gençleri davetlilere bulgur-pirinç pilavı, yufka ve ayran ikramın da bulundular.

Pamukova Kazımiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Topçu, Geleneksel olarak düzenledikleri hıdrellez pilavına ilginin her sene artığını ifade ederek, “ Kazımiye Mahallesi olarak, konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayıp, Çalıştık yapılan leziz pilavlarımızı konuklarımıza tattırdık. Geleneksel hıdrellez pilavına katılıp bizleri onurlandıran tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz “ dedi.

Kazımiye Mahallesinde düzenlenen geleneksel hıdrellez pilavı ikramının sonrasında, halat çekme yarışması yapılırken, son olarakta çalınan oyun havası eşliğinde misafirler temiz havada doyasıya oynayıp stres attılar.

// <![CDATA[var minFont = 16;var maxFont = 36;$(&#039;#increase-font&#039;).bind(&#039;click&#039;, function(){var p = $(&#039;.detayHaber p&#039;);for(i=0; i <p.length; i++) {if(p[i].style.fontSize) {var s = parseInt(p[i].style.fontSize.replace("px",""));} else {var s = 16;}if(s!=maxFont) {s += 1;}p[i].style.fontSize = s+"px" // ]]>

08 Haz 2019 - 21:32 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.