-- Adversting 9 --

siber güvenlik

Milletvekili İsen den hayırlı olsun ziyaretinde önemli açıklamalar..

Ak Parti Milletvekili Mustafa İsen geçtiğimiz ay kongrede yeniden seçilen Ak Parti İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Önemli açıklamalar yapıp ziyaretlerde bulundu..

23:52:58 | 2017-09-14
siber güvenlik

Ak Parti Milletvekili Mustafa İsen geçtiğimiz ay kongrede güven tazeleyen  Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Akın ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyareti için Pamukova’daydı.

Pamukova Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret eden Milletvekili İsen İlçe Başkanı Fatih Akın ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyerek başarılar diledi. Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Ali Şafak'ında katıldığı ziyarette, Pamukova’nın sorunları hakkında bilgi alan İsen daha sonra Muhtarlar derneğinde, muhtarlarla bir araya geldi.

İsen, “ Kimse arazilerini düşük fiyata satmasın yeni yatırımlarla..”

İsen muhtarlara, bölgede yapılacak yeni yatırımlar( OSB ve Fakülte) arazi fiyatlarının çok daha fazla yükseleceğini, vatandaşların arazilerini düşük fiyatta satmamaları gerektiğini, bunun vatandaşlara anlatılmasını istedi.

İsen “ Karaca Ahmet’in asıl defin yeri  Paşalar Mahallesinde”

İsen Pamukova Paşalar Mahallesinde bulunan türbenin Karaca Ahmet’e ait olduğunu bazı diğer evliyalarda olduğu gibi Karaca Ahmet’inde Türkiye genelinde 22 tane makam tabir edilen türbe türü yerinin olduğunu anacak asıl defin yerinin Paşalar Mahallesi olduğunu vurguladı.  Yeni türbenin yapımı için gerekli ödeneği çıkartacağını ifade eden İsen,  “ Belediyenin proje hazırlığını bitirmesini bekliyorum.  Yeni türbenin yapılmasına müteakip, Karaca Ahmet’in Pamukova Paşalar Mahallesinde yapılacak bir sempozyum ve etkinlikle tüm Türkiye’ye duyuracağız.  Bunun turizm açısından Pamukova’ya önemlim katkısı olacak  “ dedi.

İlçe Tarım ve Hastaneye ziyaret..

İsen İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ümit Erol’u da ziyaret ederek tarımla ilgili bilgi alarak yaşanan aksaklıkları ve sıkıntıları dinledi.

Milletvekili İsen son olarak Pamukova İlçe Hastanesini de ziyaret ederek hastanenin son durumu, yeni hastanenin yapımı, yeni hastane yapılıncaya kadar İlçe Hastanesinin konuşlanacağı yeni yerin inşaat durumu hakkında bilgi aldı. Başhekim Uzm.Dr Şafak Beşler,   bir ay içerinde 112 Acil ve Toplum Sağlığı binalarının yanında yapımı devam eden geçici İlçe Hastanesine geçeceklerini ve hastanenin yıkımına başlanacağını, yeni hastanenin 450 gün içinde tamamlanacağını ifade etti.

İsen, İlçe Hastanesini ziyareti sonrası Pamukova dan ayrıldı.

siber güvenlik

ETİKET :   Pamukova Milletvekili İsen den hayırlı olsun ziyaretinde önemli açıklamalar

Tümü