Milli İrade Derneği Pamukova Şubesi resmen açılıyor

15 Temmuz Milli İrade Derneği’nin Pamukova Şubesi 7 Ekim Pazar günü Saat:14.00 de düzenlenecek programla resmen açılıyor

Genel Başkanlığını 25. Dönem milletvekili Ali İnci’nin yaptığı 15 Temmuz Milli İrade derneği Pamukova şubesi Nisan ayında Kurucu Başkan Eski Belediye Başkanı Hikmet Ferudun Turan başkanlığında resmen kurulmuştu. Resmi açılışı ise 7 Ekim Pazar günü Saat: 14.00 Pamukova belediyesi arkasındaki teşkilat binasında düzenlenecek program ile resmen açılacak.

Nisan 2018 de kurulan 15 Temmuz Milli İrade Derneği Pamukova Şubesinde 50 kişilik kurucu yöentim kurulu oluşturulmuş, Başkanlığa Kurucu Başkan Hikmet Derudun Turan getirilmişti. Başkan Hikmet Ferudun Turan yönetim kurulundan komisyonlarda görev yapacak isimlerin belirlendiği derneğin resmi açılışının 7 Ekim Pazar günü Saat: 14.00 da yapılacığını her kesimden tüm Pamukovalıların davetli olduğunu söyledi

15 Temmuz Milli İrade Derneği Pamukova Şubesi Kurucu Başkanı Hikmet Ferudun Turan, Derneğin partiler üstü bir dernek olduğunu, siyasi bir oluşum olmadığını ifade ederek, " Derneğmizde vatanını milletini seven demokrasiye sahip çıkan her partiye mensup yöneticilerimiz ve üyelerimiz var. Derneğimizin amacı15 Temmuz’u ve onun benzerlerini unutmamak ve unutturmamak. Hedefimiz gerçek anlamda memleket, bayrak sevgisi ve vatan sevgisini oluşturabilmek.bu dernek 15 Temmuz’u ve onun benzerlerini unutmamak ve unutturmamak üzere kurulmuş olan bir dernektir. O gece milli irade bir siyasi partiye ait değildir. Milli irade bu milletin bütün siyasi partilerini içerisine katarak o gece sokağa çıkan bir iradedir. Bütün siyasi partilerden sokağa çıkan ve o gece yaşanan kalkışmaya karşı duran bir toplum var. İşte Milli İrade Derneğimizi de bunların hepsini kucaklayan bir dernektir " dedi.

03 Eki 2018 - 00:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.