Motosikleti dakikalarca tekmelediler sonrada çaldılar..!

Pamukova çarşı merkezinde güpe günüz dolmuş durağının yanına bırakılan motosikleti çaldılar. Motosikletin direksiyon kilidini kırmak için dakikalarca tekmelediler..O anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Pamukova Elperek Mahallesi Ankara Caddesi Kent Park karşısında dolmuş durağının arkasına park edilen motosikleti güpe gündüz önce bir kişi gelip çalmak istedi, kilitli olan direksiyonun kilidini kırmak için dakikalarca tekmeledi. Olmadı sonunda imdadına arkadaşı yetişti beraberce tekmelediler kildi kırınca motosikleti çalıp kayıplara karıştılar.

Alınan bilgilere göre olay geçtiğimiz hafta Saat: 18.25 sıraların Pamukova İlçe merkezinde bulunan dolmuş taksi durağının arkasında meydana geldi. Çardak Mahallesinden eşi ile motosiklete binip Pamukova İlçesine gelen Şuayip K. sabah saatlerinde motosikletini İlçe merkezinde dolmuş taksi durağının arkasına park edip eşi ile Adapazarı’na gitti.

Aynı gün Saat: 18.25 sıralarında kimliği belirlenemeyen bir genç park halindeki motosikletin yanına gelerek motosiklete bindi ve götürmek istedi. Ancak motosikletin direksiyonu kitli olunca götüremedi. Bir süre direksiyon kilidini açmak için uğraştı. Açamayınca motosikleti tekmelemeye ve kırarak açmaya çalıştı. Dakikalarca motosikleti tekmelese de kilidi kıramayınca bir süre sonra yanına bir arkadaşı daha geldi ve motosikletin kilidini kırmak için beraberce tekmelediler. Sonunda kilidi kırarak motosikleti çalıp kayıplara karıştılar.

Tüm bunlar olup biterken çevreden geçenler ise motosikletle uğraşan gençleri meraklı gözlerle seyretmesi bir iş yerinin kamerasına yansıdı.

Saat: 19.30 sıralarında motosikletini almaya gelen Şuayip K. Motosikletini yerinde bulamayınca polise haber verdi.

Polis motosikleti çalanları bulmak için çalışma başlattı. (Pamukova-Sakarya-DHA)

O ANLAR GÜVENLİK KAMERALARINA BÖYLE YANSIDI:

18 May 2017 - 02:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.