O tesisi konvoy yapıp klakson çalarak protesto ettiler..

Pamukova Sanayi Esnafı Katı Atık İşleme ve Enerji Tesisini, toz, koku yaptığı ve Demir yolu istimlak sınırına tecavüz ettiği gerekçesiyle, tesisin etrafın araçlarının klaksonlarını çalarak, konvoy yaparak protesto ettiler..

O tesisi konvoy yapıp klakson çalarak protesto ettiler..
O tesisi konvoy yapıp klakson çalarak protesto ettiler..
+8
Haber albümü için resme tıklayın

Pamukova Cumhuriyet Mahallesinde bulunan yeni sanayi esnafı, sanayinin hemen bitişiğinde bulunan Katı Atık İşleme ve Enerji Tesisini, toz ve koku yaptığı, Devlet Demir Yolları İstimlak sınırına tecavüz ettiği gerekçesi ile tesisin etrafında konvoy halinde araçlarının klaksonlarını(Korna) çalarak protesto ettiler.

Pamukova İlçe Merkezinden yeni sanayi’ye Devlet Demir Yolları İstimlak sınırı içinde demir yoluna paralel yok yapıldığını ancak yeni sanayiden Karapınar döner kavşağına bağlantısının Katı Atık İşleme ve Enerji Tesisinin Demiryolu istimlak sınırına tecavüz etmesinden dolayı olmadığını iddia ettiler.

Koku, toz derken birde yol..

Pamukova yeni sanayi esnaflarından Ali Öksüzali, 10 yıldır zar zor sanayinin içine asfalt attırabildiklerini ancak, Katı Atık İşleme Tesisinin kokusu ile tozuna çare bulunmadığını, ayrıca yeni sanayiden Karapınar döner kavşağına bağlantı yolunun bu tesis tarafından gasp edildiğini iddia etti.

Yeni sanayinin Karapınar kavşağına bağlantısı yok..

Ali Öksüzali, “ Koku ve tozdan hariç yol durumumuzda sorun var. Sanayinin Karapınar döner kavşağına bağlantı yolu bu tesis tarafından gasp edildiği için bizde müşterilerimizde zor durumda kalıyoruz. Sanayiden devam ederek Fevziye Mahallesi yoluna ve Karapınar döner kavşağına bağlanması lazım ama maalesef tesisin demiryolu istimlak sınırına tecavüzü nedeni ile bu mümkün olmuyor. Biz bu sorunun biran önce çözülmesini istiyoruz. Kaymakamlığa gerekli şikayetimizi yaptık. Kaymakamlı Demiryollarına yazı yazdı ama hala cevap alınamadı” dedi.

Konvoyla klakson(Korna) çalarak tesisi protesto ettiler..

Pamukova yeni sanayi esnafı, sanayinin hemen bitişiğinde bulunan tesisin etrafında araçları ile konvoy yapıp klakson çalarak Katı Atık İşleme ve Enerji Tesisini protesto ettiler.

KATI ATIK İŞLEME VE ENERJİ TESİSİNİ BÖYLE PROTESTO ETTİLER;

03 Eki 2017 - 02:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.