Okul önlerinde trafiği artık onlar düzenleyecek..

Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğinin ortaklaşa yürüttüğü Okul Geçit Görevli eğitimini bitiren 10 öğrenci artık okul çıkışlarında yaya ve araç trafiğini düzenleyecekler..

Okul önlerinde trafiği artık onlar düzenleyecek..
Okul önlerinde trafiği artık onlar düzenleyecek..
+9
Haber albümü için resme tıklayın

Pamukova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliğinin ortaklaşa yürüttüğü Okul Geçit Görevli eğitimini tamamlayan 10 öğrenciye belgeleri verildi. Artık onlar okul giriş çıkış saatlerinde okul önlerinde özel kıyafetlerle trafiği düzenleyecekler.

5 Öğretmen, 10 Öğrenciye uygulamalı eğitim..

Pamukova 75. Yıl Ortaokulu , Elbirlik Ortaokulu, Fatmahanım Ortaokulu, Gazi Ortaokulu ve Mehmet Atıf Aydın Ortaokulu öğrencilerinden oluşan 10 öğrenci 5 öğretmen’e Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği personeli Polis Memuru Hakan Uslu ile Vedat Yıldız tarafından “ Okul Geçit Görevlisi “ eğitimi verildi. Eğitimi başarı ile tamamlayan öğrencilere belgeleri ve görevli kartları verilirken, öğrenci ve öğretmenlere son olarak uygulamalı eğitim verildi.

İlçe Merkezinde trafiğin yoğun olduğu 75.Yıl Ortaokulu önünde Ankara Caddesi üzerinde polis memurları tarafından 10 öğrenci ile 5 öğretmene, okul çıkışlarında yaya ve araç trafiğinin nasıl düzenleneceği uygulamalı olarak gösterildi.

Okul Geçit Görevlilerinin ikazlarına uymayan sürücülere ceza..!

İlçede bundan sonra okulların önünde , okul giriş ve çıkışlarında polisin dışında görevli öğrenciler ve öğretmenler düzenleyecek. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliğinden yapılan açıklamada “ Sürücülerin okul önlerindeki okul geçti görevlerinin talimatlarına uymaları gerekiyor. Geçit Görevlilerinin “ Dur “ ikazına uymayan sürücüler hakkında cezai işlem yapmaya haklarının olduğunun sürücüler tarafından bilinmesini istiyoruz “ dendi.

29 Mar 2017 - 01:51 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.