Okul önüne öğrencilerin güvenliği için yapılmıştı..!

Pamukova Fatmahanım Okulu önüne öğrencilerin güvenliği için yapılan delineatörleri (Şerit ayırıcı dubalar) kendini bilmez şahıslar keserek bu hale getirdi. Öğrenci velileri ve okul idaresi tepkili..

Pamukova Fatmahanım İlkokulu önünde öğrencilerin güvenliği için yapılan delineatörler’e gece geç saatlerde sorumsuz kendini bilmez kişi veya kişilerce kesilerek zarar verildi.

Öğrencilerin güvenliği için yol ile okul bahçesinin duvarları arasına monte edilen delineatörlere kesilerek zarar verilmesi öğrenci velilerinin ve okul idarecilerinin tepkinse neden oldu.

Öğrenci velileri çocuklarının güvenliği için monte edilen delineatörlere kesilerek zarar verilmesine sert tepki göstererek, “ Okul idaresi çocuklarımızın trafik güvenliği için yaptırdığı bu asfalta monte edilen dubalardan kim ne istedi de kesti aklımız almıyor. Bu kadar mı duyarsız umursamaz olduk. Yazıklar olsun “ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Okul idaresi ise çocukların güvenliği için yapılan delieatörlere zarar verilmesine anlam veremediklerini ifade ederek “ Çevre olarak herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz” dediler.

28 May 2019 - 16:00 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.