Övün, " Pamukovalıların boş sözlere karnı tok.."

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Güven Övün yerel seçim çalışmaları için gittiği Turgutlu Mahallesinde kalabalık bir vatandaş topluğu tarafından karşılandı

Saadet Partisi Pamukova Belediye Başkan Adayı İbrahim Güven Övün, ilçeye bağlı, Turgutlu köy’ünde yerel seçim çalışmaları kapsamında, köy sakinleri ile bir araya gelerek yapacağı projeleri anlattı.

Seçim çalışmaları kapsamında yapılan Ziyarette Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Taş, Teşkilat Başkanı Ahmet Şen, Hüseyin Şen ve Partililer ile

Turgutlu Mahallesine gelen Güven Övün, diğer köylerde olduğu gibi coşkulu kalabalık tarafından Havai fişek ve sloganlar eşliğinde meş’aleler ile karşılandı.

Belediye Meclis Adayları ve parti üyeleri ile Pamukova’da ayak basılmadık yer bırakmayan Övün, Turgutlu köyünde büyük bir kalabalıkla karşılaştı. Turgutlu Köy’ünde yoğun ilgiden dolayı, kahvehanede yapılması planlanan konuşmasını, soğuk havaya rağmen kahvehanenin bahçesinde yapıldı.

Miting havasında geçen konuşmada Övün, hakkındaki iddialara, " Biz ekibimle dedikodu yapmayacağız, ona ayrılan zamanı hizmet etmek için harcayacağız. Asılsız yalanlarla, boş sözlerle sağda solda laf kalabalığı yapanlar, şunu iyi bilmelidir ki; bu milletin sizin o boş sözlerinize artık karnı tok, bu milleti asla kandıramayacaksınız, bu millet 31 Martta söz veripte sözünde durmayanlara, öyle bir tokat atacak ki; nereden geldiklerini anlayamayacaklar " dedi.

Biz Pamukova’ya 20 senede yapılmayanı 5 senede yapacağız, göreceksiniz diyerek diğer adaylara meydan okuyan Güven Övün, “Ben siyasete ilk atıldığım günden beri en iyi şekilde çalışmayı, temiz siyaset yapmayı, dedikodu yapmadan sadece işime konsantre olmayı öğrendim. Yol, asfalt, alt yapı belediyenin projeleri olamaz çünkü bunlar belediyelerin görevidir.Bizler Pamukova’nın 20 senedir yapılmayan sorunlarını biliyoruz ve ona göre projeler hazırladık, 31 Mart’ta halkımızın teveccühü ile göreve geldiğimizde, bu projelerin hayata geçtiğini hep birlik görecek ve yeni bir Pamukova’yı inşa edeceğiz inşallah. Sizlere söz veriyorum, bu ilçede herkesin yüzü gülecek ve kazanan sadece Pamukova olacak” dedi.

Güven Övün, Mahalle sakinlerine göstermiş oldukları yoğun ilgiye teşekkür ederek, Turgutlu Mahallesi bayanları ile de bir araya gelip, projelerini anlattı.

18 Mar 2019 - 10:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.