Pamukova da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü..

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Pamukova da Atatürk Anıtına Çelenk sunma töreni ile başladı..

Pamukova da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü..
Pamukova da 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü..
+16
Haber albümü için resme tıklayın

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Pamukova da Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başladı.

Şehitleri anma günü nedeni ile Pamukova Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı Atatürk Anıtına çelenk sundu, Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinin ardından program sona erdi.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Kaymakam Recai Karal, Garnizon Komutanı Mutlu Artan, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz, Ak Parti, CHP, MHP, DP temsilcileri, daire amirleri, okul müdürleri, gaziler, askerler ve öğrenciler katıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 20 Mart Pazartesi günü Saat:10.00 da Pamukova Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek programla anılacak.

18 Mar 2017 - 10:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.