Pamukova1968 Hendek Boğazı eli boş gönderdi 3-0..

Süper Amatör Küme B gurubunda evinde Hendek Boğazsporu konuk eden Pamukova1968 rakibini 3-0 mağlup etti..

Güney Sakarya’nın Süper Amatör Ligdeki tek temsilcisi Pamukova1968 ilk iki hafta aldığı farklı galibiyetler sonrası geçtiğimiz hafta Serdivan deplasmanında hakem kararları ile 1-0 la kaybetmişti. Pamukova1968 ligde dördüncü hafta sahasında Hendek Boğazspor ile karşı karşıya geldi. Pamukova Atatürk Stadında oynanan karşılaşmanın ilk yarısında 20’inci dakikada Berk’in golü ile 1-0 öne geçen Pamukova1968, 39’uncu dakikada Halil İbrahim’in ayağından bir penaltı atışından yararlanmadı ve ilk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda rakibine oranla daha iyi futbol oynayan Pamukova1968, 65’inci dakikada Volkan’ın golü ile farkı ikiye çıkardı 2-0. Golden sonrada etkili ataklar yapan Pamukova1968 üçüncü golü 78’inci dakikada Umut ile buldu 3-0. Karşılaşma bu skorla sona ererken Pamukova1968 son haftalarla oynadığı futbol ile taraftarlarına umut verdi.

22 Eki 2017 - 21:00 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.