Pamukova1968 ilk hazırlık maçında göz doldurdu 3-1

Süper Amatör Kümede mücadele eden Pamukova 1968, yeni transferleri ile SakaryasporU19 takımı ile yaptığı karşılaşmayı 3-1 kazanırken, karşılaşma öncesi Belediye Başkanı Cevat Keser futbolcularla bir raya geldi..

Sakarya Süper Amatör Kümede mücadele eden ve yeni sezon öncesi çalışmalarına günde çift idman ile devam eden Pamukova1968 sezon öncesi ilk hazırlık maçını SakarysporU19 takımı ile yaptı. Pamukova Atatürk Stadında oynanan hazırlık karşılaşmasını Berk'in 2 ve Özgür'ün golleri ile 3-1 kazanan Pamukova1968 yeni sezon öncesi oynadığı futbol ile göz doldurdu.

Karşılama öncesi Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser Pamukova1968 Spor futbolcuları ve teknik heyeti ile bir araya gelerek yeni sezon öncesi başarılar dileyip takım hakkında Antrenör Mehmet Atmaca dan bilgi aldı. Keser ayrıca yeni yapılan ve çimlendirilmesi biten futbol sahasını da inceledi.

17 Ağu 2018 - 14:06 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.