Pamukova1968 müthiş golle başladı..!

Sakarya Süper Amatör Küme B Grubunda ikinci yarının ilk maçında Karasuyalıspor’u 2-0 ile geçerken Umut öyle bir gol attı ki yok artık dedirtti..

Sakarya Süper Amatör Küme B Grubunda ikinci yarının ilk karşılaşmasında Karasuyalıspor’u konuk eden Pamukova1968, ilk 45 dakikası 0-0 biten müsabakada ikinci 45 dakika fırtına gibi esti.

İkinci yarının 55’inci dakikasında Pamukova1968 den Umut futbol sahalarında ender görünen bir gole imza attı. Sağ taraftan Mehmet’in getirip arka direğe ortaladığı topa Umut, havada roveşota vurarak topu fileler ile buluşturdu. Bu muhteşem golle ev sahibi Pamukova1968 1-0 öne geçti.

60. Dakikada Pamukova1968 den Mehmet çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalması ile on kişi mücadele den Pamukova1968, 70.dakikada Mustafa’nın güzel kafa vuruşu ile 2-0 öne geçti.

İkinci golden sonrada on kişi kalmasına rağmen ataklarını sürdüren Pamukova1968 bir çok gollük pozisyondan yararlanmayınca karşılama 2-0 Pamukova1968’in galibiyeti ile sona erdi.

Alınan bu sonuçla Pamukova1968 zirve yarışına kaldığı yerden devam ederek liderin hemen arkasında ikinci sırada yer aldı.

09 Oca 2018 - 00:30 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.