Pamukova siyaset tarihinde bir ilk! Bağımsız aday mı çıkıyor?

Pamukova siyaset tarihinde beklide bir ilk yaşanacak. Herkesin yakından tanıdığı bir isim bağımsız belediye başkan adayı mı çıkacak?

Pamukova da 31 Mart Yerel seçimlerinde siyasi partiler adaylarını belirledi. Ak Partiden Cevat Keser, CHP-İYİ PARTİ Millet İttifakından Hüseyin Eryiğit, Saadet Partisinden Güven Övün ve Büyük Birlik Partisinden Gürbüz Pertev’in belediye başkan adayı olduğu açıklanırken, siyasi kulislerde Pamukova’nın çok yakından tanıdığı bir ismin yarın ( 01 Şubat Cuma) Saat.10.30 da, Bağımsız Belediye Başkan adaylığı başvurusunu İlçe Seçim Kuruluna yapacağı konuşuluyor.

Pamukova siyaset tarihinde ilk bağımsız belediye başkan adayı olarak çıkması beklenen ismin bir çok partinin gündeminde olduğu ancak üç partinin teklifini ret ediği, iki partiyle de görüşmeler yaptığı ancak görüşmelerden sonuç alınamaması sonrası bağımsız aday olarak 31 Mart yerel seçimlerdeki yarışa katılmaya karar verdiği konuşuluyor.

Yarın (01 Şubat Cuma) Saat: 10.30 da bağımsız belediye başkan adayı olarak müracaat etmesine kesin gözüyle bakılan ismin de yarışa katılması ile Pamukova da yerel seçimler için kartların tekrar karılmak zorunda olunacağı konuşuluyor.

Pamukovahalk.com o ismin kim olduğunu, İlçe Seçim Kuruluna yaptığı müracaat sonrası 01 Şubat Cuma günü öğle saatlerinde duyuracaktır.

31 Oca 2019 - 19:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.