Pamukovalı çiftçilere önemli borç erteleme duyurusu..

Pamukova İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü çiftçilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifine olan borçlarının ertelenmesi için başvuruların başladığını böyle duyurdu..

İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYRULUR

09 Eylül 2016 tarihli Resmi Gazetede Bakanlar Kurulunun 2016/9147 sayısı ile yayınlanan Çeşitli afetler nedeniyle zarar gören üreticilerin T.C. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifine olan düşük faizli kredilerin borç ertelemesine ilişkin başvurular başlamıştır.

İlgilenenlerin en kısa sürede İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne ve borcunun bulunduğu Ziraat Bankası veya Tarım Kredi Kooperatifine başvurması gerekmektedir.

28 Eyl 2016 - 00:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.