Pamukovalı Judoculardan Uluslar Arası Turnuvada iki madalya

Sakarya da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası Uluslararası 8’inci Judo Turnuvasında Pamukovalı Judocular dereceye girerek iki 3’üncülük elde ettiler..

Her yıl geleneksel olarak Sakarya da düzenlenen ve bu yıl 8.’si gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Haftası Valilik Kupası Uluslararası Judo Turnuvasında Pamukovalı judoculardan başarı geldi.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan ile Ukrayna’dan 584 sporcunun katıldığı turnuvada; minikler, yıldızlar, ümitler ve gençler (kız-erkek) kategorisinde büyük bir çekişme yaşandı.

Yurtiçinden Kocaeli, İstanbul, Karaman, Yalova, Mardin, Kütahya, Konya, Kırıkkale, Şanlıurfa, Yozgat, Bursa, Iğdır, Bilecik, Balıkesir,Zonguldakve Ankara’dan gelen sporcular katılırken, Sakarya dan minikler kategorisinde 80, yıldızlar kategorisinde 48, ümit ve gençler kategorisinde 39 sporcu olmak üzere toplam 167 sporcu madalya için mindere çıktı.

Yapılan müsabakalarda Pamukovalı Judocular dan Şevval Akbulut 32 Kg da 3’üncü olurken, Afra Akın ise 36 Kg da aynı başarıyı elde ederek 3’üncü oldular.

18 Ağu 2018 - 16:31 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.