Şehit Peyami Ortaokulundan muhteşem mezuniyet töreni..

Pamukova Gökgöz Mahallesi Şehit Peyami Altun Ortaokulu ilk mezunları için öyle bir mezuniyet töreni yaptı ki gün boyu sürdü..

Şehit Peyami  Ortaokulundan muhteşem mezuniyet töreni..
Şehit Peyami  Ortaokulundan muhteşem mezuniyet töreni..
+19
Haber albümü için resme tıklayın

Pamukova Gökgöz Şehit Peyami Ortaokulu 35 öğrencisini mezun ederken, mezuniyet töreni sabah hep birlikte yapılan kahvaltı ile başladı, topluca seyredilen film ile devam etti, mangal sefası, mezuniyet töreni, kep atma sonrası 35 dilek feneri dua ve dileklerle gökyüzüne bırakılıp halaylar çekildi.

Muhteşem mezuniyet töreni..

Bu yıl ilk mezunlarını veren Gökgöz Mahallesi Şehit Peyami Ortaokulu, mezun olan 35 öğrencisi için düzenlediği muhteşem mezuniyet töreni sabah kahvaltısının öğrenci, veliler ve öğretmenlerle hep beraber yapılması ile başladı. Kahvaltı sonrası çok amaçlı salonda hep beraber izlenen filmin ardından, öğlen yine beraberce mangal sefası yapılıp pilav yendi. Mezuniyet töreninde Okul Müdürü Nurullah İnanç ve öğretmenler, mezun olan 35 öğrenciye diplomalarını takdim etti.

Mezuniyet patası kesildikten sonra, mezun olan öğrencilerin hep birlikte kep fırlattı. 35 adet dilek feneri, dua ve dileklerle gökyüzüne bırakıldıktan sonra halaylar çekilerek program sona erdi.

Okul Müdürü Nurullah İnanç: “ Pırıl pırıl 35 öğrenciyi mezun verdik..”

Şehit Peyami Ortaokulu Müdürü Nurullah İnanç, bu yıl ilk mezunlarını vermenin guru ve mutluluğunu yaşadıklarını ifa de ederek “ Bu mutluluk tüm senenin yorgunluğunu unutturdu. Ne mutlu ki bizlere ilk mezunlarımızı verdik. Mezun olan 35 öğrencimizin bundan sonraki okullarında başarılı olacağına inanıyorum. Onlar bizim gurur kaynağımız. Mezun olan pırıl pırıl 35 öğrencimizin eğitim ve öğretimine emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ile öğrenci velilerine teşekkür ederim “ dedi.

OKUL KEMARASINDAN MEZUNİYET TÖRENİ;

07 Haz 2016 - 01:50 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.