Şeyhvarmazspor ilk devreyi galibiyetle kapattı..2-1

Sakarya 1. Amatör Küme A Grubunda ilk devrenin son maçında Şeyhvarmazspor, Çamlıca Beldespor’u 2-1 yenerek moral depoladı..

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında talihsiz bir yenilgi alarak galibiyet serine ara veren Şeyhvarmazspor ilk devrenin son karşılaşmasında Mekece stadında konuk ettiği Çamlıca Beldespor’u 2-1 yenerek devre arasın moralli gitti.

Mekece stadında oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Şeyhvarmazspor, daha maçın 3. Dakikasında Sinan Feyzioğlu’nun harika frikik golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonrada etkili olan Şeyhvarmazspor’un dört şutu da direklere takıldı. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarının 60. Dakikasında konuk ekip Çamlıca Beldespor eşitliği sağlayan golü kaydetti 1-1. Golden 5 dakika sonra dakikalar 65’i gösterdiğinde takımın golcüsü Burak Demir beş rakip oyuncuyu ve kaleciyi de çalımlayıp nefis bir gole imza attı ve Şeyhvarmazspor’u 2-1 öne geçirdi. Galibiyet golü ile moral bulan Şeyhvarmazspor’un art arda attığı 3 gol ise ofsayt gerekçesi ile verilmedi. Karşılaşma Şeyhvarmazspor’un 2-1 galibiyeti ile sona erdi.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Şeyhvarmazspor Kulüp Başkanı Tanju Çelik, devre arasını çok iyi değerlendirip, ikinci yarı bambaşka bir Şeyhvarmazspor’un olacağı müjdesini verdi.

09 Ara 2018 - 21:46 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.