Şeyhvarmazsporda ayrılık..!

Sakarya 1. Amatör Küme A Grubunda mücadele eden ve 11 hafta bir galibiyet alan Şeyhvarmazspor da ikinci yarının ilk maçı sonrası antrenör Cumhur Öçal ile yollarını ayırdı..

Amatör Küme A Grubunda sezon başından bu yana bir türlü başarılı sonuçlar alamayan, 11 karşılamadan sadece birinden üç puanla ayrılan, Şeuyhvarmazspor sezonun ikinci yarısının ilk karşılaşmasında sahasında Karaçamspor ile 1-1 berabere kalınca antrenör Cumhur Öcal ile yollarını ayırdı.

Sezona büyük umutlarla giren ancak bir türlü istenen başarıyı elde edemeyen Şeyhvarmazspor, ikinci yarının ilk karşılamasında Karaçamspor’la Mekece stadından 1-1 berabere kaldı.

Karşılama sonrası Şeyhvarmazspor Kulüp yönetimi Tanju Çolak başkanlığında bir araya gelerek antrenör Cumhur Öçal ile devam etmeme kararı aldı. Alınan karar antrenör Cumhur Öçal’a bildirilerek kendisine teşekkür edildi.

Alınan bu karar sonrası antrenör arayışına giren Şeyhavrmazspor gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Taşburunspor karşılaşmasına yardımcı antrenörle çıkacak.

08 Oca 2018 - 23:25 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.