Tarım Aracı 15 Metrelik Çukura Düştü.. 9 Yaralı..!

Piknikten dönen gençlerin kullandığı patpat diye tabir edilen tarım aracının fabrika inşaatının temeli için açılan 15 metrelik çukura düşmesi sonucu 1'i ağır 9 kişi yaralandı

Kaza, Akyazı İlçesi, Kuzuluk Beldesi Fabrika Mahallesi Fabrika Caddesi'nde meydana geldi. Kim tarafından kullanıldığı henüz belirlenemeyen tarım aracı, yoldan çıkarak bir fabrika inşaatının temeli için açılan 15 metrelik çukura düştü.

Metrelerce yükseklikten aşağıya yuvarlanan araçta bulunan Onur ve Murat Boğaz, Hayrettin, Seyfullah ve Turgay Soğukçelik, Ümit, Nejdet ve Doğan Demiralay ile Mehmet Ünlütürk yaralandı.

Kazanın ardından yaralıların yardımına çevrede ki vatandaşlar koştu. İhbar üzerine olay yerine Akyazı, Karapürçek ve Erenler ilçelerinden çok sayıda ambulans ile itfaiye ekibi gönderildi.

Olay yerinde sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, itfaiye, sağlık ekipleri ve vatandaşların yardımıyla güçlükle yukarı çıkartıldı. Yaralılar, ambulanslarla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan hayati tehlikesi bulunduğu belirtilen Ümit Demiralay, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Tarım aracının yanında gitar bulunurken gençlerin Akyazı'ya arkadaşlarıyla buluşmaya gittikleri öğrenildi.

İŞTE OLAY SONRASI GÖRÜNTÜLER:

01 Nis 2013 - 02:21 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.