Tekerlekli sandalyeye mahkum ama azmi ile şaşırtıyor!

Geyve İlçesinde 2007 yılında geçirdiği kazası sonucu omurilik felci olan ve tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Fikret Işık azim ve gayreti ile 3 ton ağırlığında 215 kwat jeneratörü çalışır hale getirdi..

Tekerlekli sandalyeye mahkum ama azmi ile şaşırtıyor!
Tekerlekli sandalyeye mahkum ama azmi ile şaşırtıyor!
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Geyve İlçesinde bir tavuk çiftliği ve soğuk hava deposunun sahibi olan iş adamı Fikret Işık felçli ve yatalak hasat statüsünde olmasına ve tekerlekli sandalyeye mahkum kalmasına rağmen kendine ait soğuk hava deposunun teknik donanımını kendisi kurdu. İşletmesinde bulunan büyük bir köyü aydınlatacak güçte olan 215 Kwat 3 ton ağırlığındaki jeneratörü kendi azmi, gayreti, çalışmasıyla çalışır ve yürür hale getirdi.

Fikret Işık, Jeneratörün gerektiğinde ilçeye hizmet verebilecek, İstenilen yere traktörle taşınacak durumda olduğunu ifade ederek, “Afrin harekatında veya diğer durumlarda böyle bir hizmete ihtiyaç olursa 35 senedir kullandığım bir güzel gösteren tribünüm var beraber verebilirim” dedi. (Geyve-Sakarya-DHA)

14 Şub 2018 - 01:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.