TIR OGH direğine çarptı D-650 kara yolu trafiğe kapandı..

Pamukova D-650 kara yolu Turgutlu Mahallesinde bir akaryakıt istasyonunda manevra yapan TIR orta gerilim hattı direğine çarpınca yol iki yönlü trafiğe kapandı bir anda her yer karanlığa büründü

Olay dün akşam Saat 22.30 sıralarında Pamukova D-650 kara yolu Turgutlu Mahallesi Pamukova istikametinde bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi.

Alınan bilgilere göre D-650 kara yolu Turgutlu Mahallesi Pamukova istikametinde bir akaryakıt istasyonunda manevra yapan N.Kemal Y’nin kullandığı 34 AN…. Plakalı otomobil yüklü TIR, akaryakıt istasyonun kenarında bulunan orta gerilim hattı direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile orta gerilim hattı direği devrilirken, D-650 kara yolu üzerinden geçen enerji nakil hattı telleri koparak kara yolu üzerine düşerken, Turgutlu Mahallesinin enerjisi de kesildi.

Kopan orta gerilim hatlarının hem D-650 kara yolu Pamukova istikametine hem de Adapazarı istikametine yola düşmesi sonrası tesis çalışanları ve çevredekiler olası bir tehlikeye yaşanmaması için kendi imkanları ile trafiği durdurdular.

Olay yerine gelen trafik ekipleri yolda güvenlik tedbiri alıp D-650 kara yolunu iki yönlü tamamen trafiğe kapattı. SEDAŞ ekipleri orta gerilim hattına gelen enerjiyi kestikten sonra devrilen direği ve D-650 kara yolu üzerine düşen orta gerilim hattını onarmak için çalışma başlatırken, yol yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kaldıktan sonra D-650 kara yolunda trafik akışı kontrollü olarak tekrar sağlandı.

SEDAŞ ekipleri orta gerilim direği ve hattının onarım çalışmalarına devam ederken, trafik ekipleri orta gerilip hattına çarpan TIR şoförüne cezai işlem uyguladı. (Haber: Levnet Tüysüz)

17 Kas 2018 - 21:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.