Yavuz, " Enerjimi Partim ve Sakarya için harcayacağım.."

Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi olduktan sonra ilk açıklamasını yaptı.."Parti Merkez karar yönettim kurulunda olmam dolaysıyla da, enerjimi partimiz ve Sakarya için harcayacağım" dedi.

AK Partinin yeni MKYK listesinde yer alan AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Medyabar yazarı Raif Ugan'a değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın A Takımında yer alan AK Parti Genel Merkez Seçim İşler Başkanı Ali İhsan Yavuz AK Partide uzun yıllardan bu yana çeşitli görevlerde bulunduğunu ifade ederek, "Bu görevler sırasında hep en iyi şekilde işimi yapmaya çalıştım. Çünkü ben hangi görevde olursam olayım, hep önümdeki işe baktım. Bana verilen görevlerde temel ilkem hep işi hakkı ile yapmak oldu. Benden öncede partimizde Sakarya'dan MKYK üyesi arkadaşlarımız oldu. Öncelikle beni bu göreve layık gören Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Parti Merkez karar yönettim kurulunda olmam dolaysıylada, enerjimi partimiz ve Sakarya için harcayacağım.'' ifadelerini kullandı.

// <![CDATA[ // ]]>

18 Ağu 2018 - 16:47 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Pamukova Halk Haber Sitesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Pamukova Halk Haber Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Pamukova Halk Haber Sitesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Pamukova Halk Haber Sitesi değil haberi geçen ajanstır.